eufit logo Eufit kártya

Módosítva: 02-12-08

Vállalati tükör
Teszt értékelés
Gyakorlat

EU tapasztalatok

Az igazi teszt persze maga az élet...

Mottó: : A teszt az a virtuális próba, amikor kiderül, hogy mi mûködik, és mi kevésbé

Az igazi teszt persze maga az élet...

Önnek azonban lehetôsége van arra, hogy akár egyedül, saját maga is tesztelje vállalkozását az EU-alkalmazkodás, illetve a csatlakozásra való felkészülés szempontjából. Mi tartozik ebbe?

  • A vállalati tükörkészítés ennek az egyik leghasznosabb és legegyszerûbb módszere: elsôsorban Öntôl függ, hogy ne „görbe tükröt" készítsen. Lapozzon rá!
  • Értékelje a helyzetét, vagy
  • Vegyen részt szervezett tréningekben, gyakorlatokban, ahol szakértôk segítségével szakmai és más kérdéseire is igyekszünk választ adni.

Vállalati tükör

Mottó: Indiszkrét kérdés nincs – legfeljebb sok...

Mi a vállalati EU tükör? Olyan felmérés és helyzetfeltárás a vállalkozás adott helyzetérôl az EU-csatlakozásra való felkészülés szempontjából, amely kiterjed a cég üzleti-gazdasági mûködésének lehetôség szerint minden egyes részterületére.

A vállalati EU-tükör következetes és rendszeresen ismétlôdô elkészítése segítségével minden vállalkozó szembenézhet majd azzal a kérdéssel: tudja-e, hogy mivel kell számolnia az EU-csatlakozás után?
Egy ilyen „öntesztelés" alapkérdéseit tartalmazza és egyes javasolt részterületeken elvégezhetô elemzéséhez segít hozzá könyvtárunk: a vevôkapcsolatoktól a technológiai helyzetfeltárásig, és számos más vonatkozásban.
  • Akar Ön is EUFIT lenni? Nemcsak hasznos elvégezni egy ilyen elemzést, de ilyen vagy ennek megfelelô elemzés nélkülözhetetelen a helyzetértékeléséhez.

Vállalati tükör

Teszt értékelés

Mottó: Az eredmények értékelése nemcsak pontosabb és hasznosabb, mint csupán azoknak az „érzékelése”, de kimutatható is.

A teszt értékelése és a következtetések levonása azzal válik teljes értékûvé, ha annak alapján felkészülési programot is készít.

Ezután felteheti magának a kérdést: hol tart Ön saját, testreszabott EU felkészülésének végrehajtásában?

Hogyan méri és mennyire értékeli saját stratégiáját, intézkedéseit, eddig megtett lépéseit? Hasonlítsa össze saját megítélését javaslatainkkal!

Hogyan és miért különbözik ettôl az EU-felkészültség mérése? Ön milyen elemeket vesz ehhez figyelembe?

Teszt értékelés

Gyakorlat

Mottó:...

A vállalati EU tükör készítéséhez, a teszteléshez rendszeresen szervezünk EUFIT oktatási, tréning-alkalmakat, amelyeken lehetôség nyílik csoportos és egyéni konzultációkra, tanácsadásra.

Ismerkedjen meg a tréningek és a szimulációs játékok lényegével, és írja meg kéréseit, javaslatait!

Az Ön véleményére, kérdéseire is számítunk!

Gyakorlat

cde-dce

Acrobat Reader

Konferencia-körút Bánátban

Egyesületünk január 21-23.-án szoros programban egy bánáti konferencia körúton vett részt.

Évadnyitó konferencia

Január 24.-én tizenegy európai országból 20 vendéggel 340-en hazai kisvállalkozóval többségében tagunkkal tartottuk meg az SME-Unionnal közös konferenciánkat a Hotel Mercure Budaban.

Megalakult az SME-Central

Megalakítottuk az SME-Centralt a Kis- és Középvállalkozók Közép-európai Szövetségét, melynek ügyvezetését Egyesületünk adja az elsô évben.

Régebbi híreink