eufit logo Eufit kártya

Módosítva: 02-06-26

Általában
Betelt a pohár?
Sajátosságaim
EU tapasztalatok

Okozott már Önnek komoly fejfájást az EU?

Alapkérdés: Igaz-e, hogy a vállalkozás = folyamatos tanulás a válságokból?

Okozott már Önnek komoly fejfájást az EU? Mikor és miért? Okozhat-e Önnek súlyos válságot is az EU-felkészülés? Higyje el, hogy nincs egyedül: kis- és nagy vállalkozások egyformán válságokon keresztül fejlôdnek – persze, a válságok természete különbözik egymástól. A legfontosabb mégis, hogy azzal tisztában legyen: miért, milyen okokból kerül(t) válsághelyzetbe? És mi a továbblépés kulcsa?

Igaz-e, hogy az EU-csatlakozás válság-ok lesz-e a hazai vállalkozóknak?

Ne várja meg, hogy beteljen a pohár: kisérelje meg legalább a minimális kudarcelkerülés programját!

Ok-e a vállalkozói válságra az EU-csatlakozás?

Az EU csatlakozásra való felkészülés hatásai és maga a csatlakozás folyamata nagyon sok vállalkozást érint kedvezôtlenül, felkészületlenül.Ebbôl nem feltétlenül következik, hogy az EU-csatlakozás válságot jelent-e vállalkozások számára: csak ha idôben nem vizsgálja meg azokat az érzékenységi pontjait, ahol és amelyekben a sok kis, esetleg apró és bosszantó újdonság végül összeadódva komoly problémát fog jelenteni. Mert ez is elôfordulhat…

Ok-e a vállalkozói válságra az EU-csatlakozás?

EU – kudarcelkerülés

A legegyszerûbb, és fôként a legkisebb,és az EU-integrációs folyamattól legtávolabb lévô vállalkozások számára tapasztalati alapon ajánlható egy olyan egyszerû és nagyon operatív módszer, amit –tartalmi megközelítése miatt –egyszerûen kudarcelkerülési minimálprogramnak lehet nevezni.

EU – kudarcelkerülés

cde-dce

Acrobat Reader

Konferencia-körút Bánátban

Egyesületünk január 21-23.-án szoros programban egy bánáti konferencia körúton vett részt.

Évadnyitó konferencia

Január 24.-én tizenegy európai országból 20 vendéggel 340-en hazai kisvállalkozóval többségében tagunkkal tartottuk meg az SME-Unionnal közös konferenciánkat a Hotel Mercure Budaban.

Megalakult az SME-Central

Megalakítottuk az SME-Centralt a Kis- és Középvállalkozók Közép-európai Szövetségét, melynek ügyvezetését Egyesületünk adja az elsô évben.

Régebbi híreink