eufit logo Eufit kártya

Módosítva: 02-12-08

EU tervezés
EU stratégia
Megvalósítás
EU jövôkép
Értékelés
EU tapasztalatok

Ön is „Eufit” akar lenni?

Mottó: Az EU-program az Ön számára a jövô kulcsa: ha ma bejáratja rá a vállalkozását, olajozottan forog majd mozogni az EU-korszakban is.

A vállalkozói szintû EU-felkészülésnek nincs szakirodalma és nincs EU-követelményrendszere: ez Önt elbizonytalanítja? Ne hagyja magát, hiszen Ön is „EUFIT” akar lenni!?

A mi EU program-könyvtárunk csomagtervet - átvitt értelemben egy kulcscsomót – kínál Önnek: hogyan tervezze meg vállalkozása felkészülését az EU-ra, milyen stratégiát célszerû ehhez választani és ezt hogyan kell felépíteni?

Ebben a könyvtárban tanácsokat talál a stratégia megvalósításának szervezésére, továbbá arra is, hogy kialakítsa vállalkozása jövôképét nemcsak az EU-csatlakozásra, hanem azon túl: arra az idôszakra is, amikor Magyarország már az EU teljes jogú tagja lesz.

És ha érdekli, hogyan tudja kiértékelni felkészülését és folyamatosan értékelni ebben az irányban tett elôrehaladását, maradjon velünk – ehhez is talál nálunk hasznos javaslatokat.

cde-dce

Acrobat Reader

Konferencia-körút Bánátban

Egyesületünk január 21-23.-án szoros programban egy bánáti konferencia körúton vett részt.

Évadnyitó konferencia

Január 24.-én tizenegy európai országból 20 vendéggel 340-en hazai kisvállalkozóval többségében tagunkkal tartottuk meg az SME-Unionnal közös konferenciánkat a Hotel Mercure Budaban.

Megalakult az SME-Central

Megalakítottuk az SME-Centralt a Kis- és Középvállalkozók Közép-európai Szövetségét, melynek ügyvezetését Egyesületünk adja az elsô évben.

Régebbi híreink